Klik hier voor een overzicht van onze menukaart

Referenties_en_partners_Bread_and_Delcious.html

Over Bread & Delicious


In het hart van de statige Stationsstraat in het levendige Maastrichtse stadsdeel Wyck in een karakteristiek pand hebben wij onze zaak. Opvallend omdat het anders is dan andere brood- en patisseriezaken. Bread & Delicious is in juli 2009 van start gegaan met de filosofie om ambachtelijkheid en kwaliteit in het stadsbeeld terug te brengen. Geen confectieproducten, maar brood en banket gemaakt volgens traditionele recepturen en van eerlijke grondstoffen. Het interieur ademt de sfeer van een Franse boulangerie uit. Een beetje nostalgisch ook.


Ons concept is: het maken van de producten, het verkopen aan de toonbanken en het nuttigen van vers brood en lekkernijen aan ruime tafels. Vanuit de winkel kan er zo onze keuken ingekeken worden en is het het productieproces goed zichtbaar.

Daarnaast geven wij workshops zoals vlaaien bakken, bonbons en desserts maken, brood bakken en ook de kinderen kunnen voor een kinderfeestje bij ons terecht waar ze zich als ware kok in onze productiekeuken kunnen uitleven.


Winkelverkoop is de kern van de zaak, maar daarnaast worden ook hotels en restaurants in Maastricht en omgeving van hun brood en banket voorzien.


De Bakker en de Patissier


Kevin van Benthem en Robert Uphoff zijn de jonge eigenaren van Bread & Delicious. Ze kenden elkaar al enkele jaren en droomden van een eigen zaak. Om zich te oriënteren hebben ze voor de start van hun bedrijf een groot aantal speciaalzaken bezocht, van Amsterdam, Luik, Antwerpen, Brussel tot Parijs. Die bezoeken sterkten hun in hun overtuiging dat er in Maastricht plaats was voor een kwaliteitszaak met een veelheid aan zelf gemaakte producten. Samen met een enthousiast team van medewerkers hebben ze van Bread & Delicious een druk bezochte zaak gemaakt.

Kevin is de bakker, die na zijn opleiding de kneepjes van het vak bij verschillende bekende Maastrichtse bakkerijen verder leerde. Totdat hij genoeg had van steeds maar hetzelfde werk volgens steeds weer hetzelfde gistprocedé. Hij wilde ambachtelijk brood bakken, zonder platen, meteen op de stenen vloer. Dat is wat hij nu doet.

Robert is de patissier. Meester patissier zelfs. Na zijn opleiding heeft hij bij internationaal bekende patisserieën zijn kennis verfijnd. Inmiddels heeft hij ondanks zijn jeugdige leeftijd al een lange staat van dienst als patissier bij veel bedrijven in Europa en de Verenigde Staten. Eindelijk is hij nu zijn eigen baas.

                   

       Stationsstraat 23  |  6221 BN Maastricht  |  Tel 043 3252035  |  info@breadanddelicious.com   

Brood              Patisserie               Onbijten & Lunchen           Bruidstaarten             High Tea             Picknick            Workshops  

De dromen van Kevin en Robert zijn uitgekomen, maar ze willen meer: steeds vernieuwen, bijzondere producten uitproberen, verrassende combinaties maken, nieuwe markten aanboren.Iedere zondag geopend!

Bread & Delicious is iedere zondag van 09.00 tot 13.00 uur geopend

Bekijk hier onze openingstijden.


Cadeaubonnen

Bij ons in de winkel kunt u terecht voor cadeaubonnen, met bedrag naar keus.


Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Iedere zondag geopend!

Bread & Delicious is iedere zondag van 09.00 tot 13.00 uur geopend

Bekijk onze openingstijden

Aanbiedingen:

Vlaai!


Vlaai v/d week
1 grote vlaai van €10,35 voor €8,95


Pistolets!

 
Elk weekend:
10 witte of bruine pistolets voor  €3,45