Picknick (mogelijk in de maanden mei t/m september)Wie droomt er niet van om te picknicken op een van de idyllische plekjes die Zuid-Limburg rijk is. Lekker op  een mooie zonnige zomerdag in een weiland langs de oever van de Jeker of de Geul, of misschien wel tussen een van de wijngaarden rond Maastricht. Heerlijk genieten van het mooie uitzicht en ondertussen genieten van allerlei zaligheden als een pain surprise met vinger sandwiches, en de lekkerste zoete snoeperijtjes. Laat uw picknickmand samenstellen door Bread & Delicious of maak uw  eigen wens kenbaar. Allerlei extra’s kunnen worden toegevoegd zoals kreeft en champagne. Kortom alles is mogelijk.


Voor informatie kunt u contact opnemen met Bread & Delicious.Picknick & Vespa (mogelijk in de maanden mei t/m september)

Combineer uw picknick eens samen met een tour door het Limburgse heuvelland op een echte oude Vespa scooter. Romantisch over kleine landweggetjes en holle wegen tot u de ultieme picknicklocatie heeft gevonden.


Vraag naar de mogelijkheden over het huren van een Vespa Scooter of neem een kijkje op de website van www.myvespa.nlReferenties_en_partners_Bread_and_Delcious.html

                   

       Stationsstraat 23  |  6221 BN Maastricht  |  Tel 043 3252035  |  info@breadanddelicious.com   

Brood              Patisserie               Onbijten & Lunchen           Bruidstaarten             High Tea             Picknick            Workshops  

Iedere zondag geopend!

Bread & Delicious is iedere zondag van 09.00 tot 13.00 uur geopend

Bekijk onze openingstijden