Referenties_en_partners_Bread_and_Delcious.html


Patisserie


Vlaaien, desserts, koekjes en nog meer lekkers

Vlaaien mogen in een Limburgse brood- en banketzaak natuurlijk niet ontbreken. De fruitvlaaien worden van seizoensfruit uit het Zuid-Limburgse Heuvelland gemaakt.

Kom bij ons binnen om een kijkje te nemen in ons zeer uitgebreide assortiment van patisserieproducten.


Onze specialiteiten

Er is een steeds wisselend assortiment van patisserieproducten, variërend van klein, verfijnd gebak tot koekjes en onze specialiteiten.


Meester Patissier Robert Uphoff

Macarons
De macaron, het is dé hitsensatie uit Parijs. Dit verfijnde stukje pâtisserie bestaat al ongeveer 450 jaar, maar maakt nu juist furore. De kleine ronde luchtige koekjes die aan elkaar geplakt zijn met een zachte vulling zijn verkrijgbaar in 9 smaken: Vanille, Chocolade, Caramel beurre de sel, Earl grey thee, Passievruchten, Framboos, Cassis, Limoen, Sinaasappel.

 


 

 


Granola 

Crunchy ontbijt granen. Uitermate geschikt als ontbijt met yoghurt, kwark of melk.

Boordevol vezels, granen, zaden en gedroogde vruchten.

Super gezond want het is gezoet met honing.


Verkrijgbaar in: rozijnen, appel/cranberry en met banaan, kokos en mango.

 
Confituur

Huisgemaakte confituren van  zorgvuldig geselecteerde fruitsoorten

Aardbeien, bramen, kweeperen, frambozen/ honing, abrikozen/gember, bosvruchten, aardbei/rabarber, kruisbessen, blauwe vijgen en appelstroop 

 

Guimauves

Het is al jaren een trend onder topchefs en patissiers om lekkernijen uit hun jeugd een gastronomische make-over te geven. In Parijs is er geen toppatissier te vinden of hij verkoopt artisanale 'guimauves' (het Frans voor marshmallow).

De guimauve is perfect voor echte zoetekauw vanwege flexibele structuur & zachte, en fruitige smaak. Ze zijn huisgemaakt en in verschillende smaken te verkrijgen zoals: framboos, abrikoos, passievrucht, cassis en mango.

 

En onze Guimauves zijn gemaakt zonder toevoeging van kleur, geur en smaak stoffen.

                   

       Stationsstraat 23  |  6221 BN Maastricht  |  Tel 043 3252035  |  info@breadanddelicious.com   

Brood              Patisserie               Onbijten & Lunchen           Bruidstaarten             High Tea             Picknick            Workshops  

Iedere zondag geopend!

Bread & Delicious is iedere zondag van 09.00 tot 13.00 uur geopend

Bekijk onze openingstijden

Robert is de patissier. Meester patissier zelfs. Na zijn opleiding heeft hij bij internationaal bekende patisserieën zijn kennis verfijnd. Inmiddels heeft hij ondanks zijn jeugdige leeftijd al een lange staat van dienst als patissier bij veel bedrijven in Europa en de Verenigde Staten. Eindelijk is hij nu zijn eigen baas.