Workshops
Bruidstaarten
Kerstpakketten

Bruidstaarten

“De mooiste dag van je leven”


Deze dag zul je nooit meer vergeten en daarom wordt alles zorgvuldig voorbereid. De bruid gaat op zoek naar een geschikte bruidsjurk terwijl de bruidegom zijn pak uitzoekt. Van de trouwlocatie tot de muziek, alles moet perfect zijn!


Een bruiloft zit vol met tradities en een daarvan is het aansnijden van de bruidstaart!


Maar wat komt er nou eigenlijk allemaal kijken bij zo’n bruidstaart? Kan ik zelf bepalen wat de smaak wordt en hoe hij er uit komt te zien?


Bread & Delicious geeft u alle antwoorden en stelt met u de bruidstaart samen. Dit wordt dus een unieke bruidstaart.


De smaak is een essentieel gedeelte van de taart, wij kunnen u advies geven welke combinaties van smaken het lekkerst zijn, daarnaast kijken we naar de kleur, de grote en de vorm van de taart.


Kortom alle wensen van het bruidspaar worden besproken en wij zorgen er voor dat u er verder geen omkijken meer naar heeft. U heeft tenslotte nog heel wat te regelen voor ‘de grote dag”.


Prijs bruidstaarten vanaf € 5,00 per persoon.


Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en u wordt ontvangen met heerlijke zoetigheden om alvast in de stemming te komen.

High TeaReferenties_en_partners_Bread_and_Delcious.html

                   

       Stationsstraat 23  |  6221 BN Maastricht  |  Tel 043 3252035  |  info@breadanddelicious.com   

Brood              Patisserie               Onbijten & Lunchen           Bruidstaarten             High Tea             Picknick            Workshops  

Iedere zondag geopend!

Bread & Delicious is iedere zondag van 09.00 tot 13.00 uur geopend

Bekijk onze openingstijden